20 kysymystä elämästä

by - toukokuuta 14, 2020

Löysin taas Tuulanneli-blogista kivan haasteen, kiitos inspiraatiosta!

1. Mitkä kirjat hyllyssäsi huutavat luetuksi tulemista?

Michelle Obaman elämänkerta on odottanut jo liian pitkään. Lupaan itselleni lukea sen kesän aikana. 

2. Oletko tapojesi orja?

Varmaankin joidenkin tapojen orja olen, kuten sen, etten mene ikinä ajoissa nukkumaan vaikka väsyttäisi.3. Pidätkö siitä, että ihmiset puhuvat suoraan vai kaunistellen?

Yleensä pidän siitä, että ihmiset puhuvat suoraan, mutta jonkinlainen suodatin pitää olla olemassa. Esimerkiksi mummoni oli yksi näistä suoraan puhujista ja hänellä oli jossain vaiheessa tapana kommentoida painoani joka kerta nähdessämme. Se oli aika inhottavaa ja lopulta opinkin siihen, että annoin sen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. 

4. Missä asennossa nukut?

Nukun kyljelläni, mutta olen nyt yrittänyt opetella nukkumaan enemmän selälläni, koska niskani on usein aamuisin todella jumissa. 

5. Mitkä ovat lempielokuvasi?

Sweet Home Alabama on yksi mun kaikkien aikojen lemppari, jonka melkein kulutin puhki teininä ja vielä parikymppisenäkin.

Kate & Leopold ja Uneton Seattlessa ovat myös ikisuosikkeja. Vähän aikaa sitten katsoin Sinulle on postia ja mietin, että Meg Ryan on muuten tosi monessa mun lempparileffassa. 


6. Onko sinulla tunnuslausetta?

Ei minulla kyllä taida olla. 

Sanon kyllä aika usein:

En tiedä mitä haluan tehdä isona, mutta onneksi en kasva tästä isommaksi. 

7. Nimeä asia, joka ärsyttää sinua eniten?

Siitepöly. 

8. Onko sinulla vanhoja kortteja tai kirjeitä?

On. Minulla oli aiemmin iso laatikollinen vanhoja päiväkirjoja, kirjeitä ja koristeltuja paperikalentereita tallessa, mutta hävitin suuren osan niistä viimeksi muuttaessamme. En nähnyt enää niillä mitään arvoa. Olen kuitenkin säästänyt ne itselle rakkaimmat. 

9. Kun olit lapsi miksi halusit tulla isona?

Äidiksi. Ja muotisuunnittelijaksi. 


10. Pahe, josta nautit liikaa luopuaksesi siitä?

Suklaa. 

11. Mitä sinun pitäisi tehdä enemmän?

Lukea kirjoja ja lenkkeillä. 

12. Mikä on paras uutinen minkä olet saanut?

Muistan, että kohdunulkoisen jälkeen olin todella huojentunut kuullessani, että minulla oli vielä toinen toimiva munanjohdin eli voisin edelleen tulla raskaaksi. Sen voisi varmaan laskea tähän kategoriaan.  


13. Luotatko ihmisiin?

Luotan yleensä ehkä vähän liiankin helposti. 


14. Asuisitko mieluummin kaupungissa vai maaseudulla?

Oon ehkä sanonut tän monesti aiemminkin, että mut on luotu kaupunkiin, mutta ei liian suureen. Tykkään asua Kuopiossa, mutta en esimerkiksi ikinä ole halunnut muuttaa Helsinkiin. Toisaalta minua houkuttelisi asua Tukholmassa, että se siitä suurkaupungista sitten. 

Maalla en haluaisi asua, mulle riittää mökillä kesäisin oleminen. 

15. Kuka elämässäsi on vaikuttanut sinuun eniten?

Mä mietin tähän vastausta pitkään ja hartaasti enkä oikein tiedä edelleenkään vain yhtä ihmistä, joka olisi ollut niin merkittävä henkilö, että hän olisi tähän suora vastaus. 

Toisaalta mun jo edesmennyt mummo on yksi tosi iso vaikuttaja, koska vietin lapsena mummon kanssa paljon aikaa ja mummo oli sellainen oman tiensä kulkija, joka ei välittänyt muiden mielipiteistä ja kertoi aina mielipiteensä. Samaa voisin sanoa mun tädistä. 

Ja toisaalta Melissa teki musta äidin ja muutti mun elämää paljon. En olisi tässä ilman Melissaa. 

Jokainen mun elämässä ollut ihminen on vaikuttanut mun elämään omalla tavallaan, mutta en osaa valita sitä eniten vaikuttanutta. 


16. Mikä on lempivitsisi?

Ei minulla kyllä ole lempivitsiä. 
Yksi vitsi, jota ystävieni kanssa toistelemme usein, on isäni käyttämä

Dodi, sano Diana.

Vitsissä ei ole päätä eikä häntää, mutta siitä on tullut sisäpiirijuttu. 

17. Mikä eläin olisit?

Varmaan joku tosi laiska niin kuin possu tai sitten joku pikkuinen hilleri. 

18. Jos saisit kokeilla mitä tahansa ammattia päivän, mitä kokeilisit?

Walt Disney Worldin cast member olisi mun valinta. Haluaisin olla oikea prinsessa päivän ja mikä olisi sen parempi paikka kuin esittää jotain Disneyn prinsessoista? 

19. Mitä huomaat ensimmäisenä ihmisessä?

Mitä hänellä on päällään eli vaatteet.

20. Millaisista lomista pidät?

Sellaisista, joilla on jotain tekemistä. Tykkään käydä kiertelemässä kaupunkia, etsiä pieniä putiikkeja ja oppia tuntemaan ympäristöäni. Rakastin myös esimerkiksi Pariisin Disneylandia, joten varmaan sitten pitää sanoa, että tykkään matkoista teemapuistoihin. Rakastan myös risteilyjä. 

En tiedä olisiko minusta all inclusive rantalomalle, koska en ota aurinkoa vaikka saattaisihan sellainenkin olla ihanaa vaihtelua ja rentoutumista vain olla tekemättä yhtään mitään. Ehtisi varmaan lukea monta kirjaa mitkä ovat lukulistalla. 

Ihanaa torstaita kaikille! 

You May Also Like

0 Comments

Kiitos kommentistasi!