Musta on turvavärini

by - huhtikuuta 27, 2019

Minulla ei ole koskaan ollut kovinkaan hyvä itsetunto, jonka takia koen usein paineita siitä mitä laitan minnekin päälle. Mikään ei tunnu tai näytä mielestäni hyvältä ja vaihdan asua monia kertoja.

Joinain päivinä tunnen näyttäväni vaatteissani ihan huippukivalta, mutta suurimman osan ajasta tunnen oloni todella epämukavaksi. Suurin ongelmahan on pääni sisällä, kun ajattelen itsestäni huonosti.

Rakastan värikkäitä vaatteita ja kaappini ovat niitä pullollaan, mutta minulla on myös paljon mustia vaatteita. Kun mikään ei tunnu hyvältä, musta toimii aina. Se saa minulle huomattavasti itsevarmemman olon, koska tunnen sen hoikentavan minua.  Suurimmat ongelmanihan liittyvät painoon, mutta olin hyvin epävarma vartalosta myös laihempana. 


Haluaisin olla yksi niistä ihmisistä, jotka voivat vetää päälleen mitä vain ja näyttää hyvältä. Ennen kaikkea haluaisin kuitenkin, että tuntisin oloni missä vain mukavaksi. 

Haluaisin myös osata koota vaatekaapin, josta vaatteita olisi helppo yhdistää toisiinsa. Sieltä löytyisivät niin ne klassiset vaatekappaleet kuin muutama villi korttikin. 

Ehkä vielä joskus rakennan itselleni sen täydellisen vaatekaapin. Itsetunnon kasvatusta yritän tehdä pienin askelin joka päivä. Takki: Esmara by Heidi Klum/Lidl
sukkahousut: H&M
Huivi: Pieces
kengät: Skopunkten
Laukku: Furla 


Mikä on sinun turvavärisi? 


You May Also Like

0 Comments

Kiitos kommentistasi!