Hauskat DIY tontut

by - joulukuuta 07, 2016

Viime vuonna yritin tehdä saippuapurkkeja, joissa lillui tyttöjen kuvat sisässä. No, se projekti onnistui muuten ihan hyvin, mutta jostain syystä ne laminoidut kuvat alkoivat syöpyä saippupurkissa. Kyllä niitä silti mummilassa käytettiin. Tuolla askartelutarvikkeissa oli vielä jäljellä muutama tyttöjen kuva laminoituna, joten aloin miettiä mitä niistä voisi tehdä. Pinterestissä tulikin sitten hauska idea vastaan. 
Tämä oli helppo toteuttaa. Ekana leikkasin laminoiduista kuvista päät irti. Leikkasin mekon ja tonttulakin muodon noin suunnilleen punaisesta kartongista ja tein kädet ja jalat piipunrassista. Käsille ja jaloille tein reiät rei'ittimellä ja taitoin piipunrassit paikalleen. Pään liimasin mekon yläosaan ja hatun päähän. Hatun kärkeen liimasin vielä valkoisesta paperista leikatun pallon. 
B askarteli joulukortteja innoissaan koko illan, joten askartelin näitä siinä samalla. Tontut aiheuttivat hilpeyttä molemmissa tytöissä sen verran, että taisivat olla onnistunut askartelu. Nyt ne roikkuvat keittiön kaapin ovessa.

Mitäs tykkäätte meidän tonttutytöistä?

You May Also Like

0 Comments

Kiitos kommentistasi!