DIY mobile pinnasänkyyn

by - syyskuuta 04, 2016

En löytänyt kauppojen valikoimista mieleistä mobilea pinnasängyn päälle. Yksi vaatimuksista oli, ettei mobile soittaisi musiikkia, koska tiedän jo nyt, että menettäisin hermoni siihen rankutukseen saman tien. Meillä on jo soittorasia, jota olemme vauvalle soitelleetkin mahaan ja luulenpa, että vauvalla on useampikin soiva lelu tulevaisuudessa, niin en halunnut mobileen samaa ominaisuutta. 
Meillä oli kotona jostain alennusmyynnistä joskus haalittuja kristalleja ja helmiä, joista keksinkin sitten askarrella mobilen itse. Tykkään näperrellä kaikenlaista pientä kotiin, mutta joskus projektit jäävät hieman puolitiehen. Tämän sain kuitenkin ennätysajassa valmiiksi. 
Ostin askarteluliikkeestä kaksi metallirinkulaa ja laitoin ne siimalla yhteen. J askarteli renkaisiin lenkin siimasta ja vanhasta avaimenperästä. Seuraava ongelma olikin, että kuinka saisin aseteltua helmiä roikkumaan metallirenkaista niin, etteivät ne olisi koko ajan solmussa. Mobilen raakile piti siis saada jonnekin roikkumaan. 
J laittoikin sitten olohuoneeseen baarijakkarat vastakkain ja niiden päälle silityslaudan, jonka jalasta laitoimme mobilen roikkumaan. Siinä se sitten kiikkui muutaman illan, kun näpersin kristalleja ja helmiä siimaan. Kiinnitimme siimat vielä pikaliimalla, etteivät solmut varmasti aukea. 
Meillä on pinnasängyn vieressä ikkuna, johon paistaa aamuaurinko. Kristallit heijastavat kivasti sitten valoa. Luulen, että tästä prinsessamobilesta tulee vielä vauvalle mieluinen. B oli hieman mustasukkainen, kun näki millaisen mobilen vauva saa. Pitää varmaan askarrella ylijäämäkristalleista ja helmistä jotain B:n huoneeseen. 
J kiinnitti mobilen pinnasänkyyn koukulla eli tarvittaessa sen saa nostettua pois. Tuossa Stokken tangossa oli jo valmiina reikä, joten emme joutuneet edes sänkyä muuntelemaan. Ainut, että tuohon kankaaseen piti tehdä pieni reikä, josta koukku meni läpi, mutta se on helppo myöhemmin parsia umpeen. 

Millaisia mobileita teidän pinnasängyissä on? 

You May Also Like

0 Comments

Kiitos kommentistasi!