Stokke Sleepi

by - heinäkuuta 18, 2016

Nyt meidän toukalla on sänky! Odoteltiin tarkotuksella pinnasängyn oston kanssa, että päästään muuttamaan uuteen, koska vanha koti oli niin täynnä valmiiksi pakattuja pahvilaatikoita, ettei pinnasänky olisi meille vielä silloin mahtunut. Nyt sitten uuteen kotiin se mahtui ja heti, kun pinnasänky meille saapui, kasattiin se paikalleen. 


Pinnasänkyhän on siis se iki-ihana Stokke Sleepi, josta varmaan jokainen vauvakuumeilija on joskus haaveillut. Meillä ei olisi ollut tähän ikinä varaa uutena, mutta kuin ihmeen kaupalla löysimme pinnasängyn Huuto.netistä alle viidesosalla uuden hinnasta. Mukaan tuli uudintanko sekä -verho, patja, muovitettu aluslakana, petauspatja ja muutama muotoonommeltu lakana. Lakanat olivat vaan ilmeisesti hieman kutistuneet pyykissä, koska ne eivät millään suostuneet patjan päälle venymään. Ehkäpä meidän mummi suostuu meille muutaman lakanan ompelemaan, jos en raaski niitä uutena ostaa.

Olisin ehkä halunnut sängystä munan muotoisen eli pienemmän version ensin käyttöön, mutta Mini-osa olisi pitänyt ostaa erikseen, koska eihän samat kiinnikkeet ja patjat käyneet sänkyyn pienempänä. Ovela tuo Stokke!Pitihän se sänky sitten heti päästä laittamaan valmiiksi vaikka laskettuun aikaan on vielä kolmisen kuukautta. Päiväpeitoksi laitoin Petit Chérien viltin, jonka jo aiemmin tilasimme toukalle. Meillä alkaakin vauvatarvikkeissa selkeästi olla hankinnat painottuneet violetin suuntaan. Sehän toisaalta tarkoittaa vain, että B saa pitää omana värinään rakkaan pinkkinsä. Muutama kaverikin tuolla jo toukkaa odottelee. Lissu antoi omista pehmoleluistaan vauvalle Disneyn Stitchin sekä Pizza Planet-avaruusolion, Yodan saimme Lissulta viime jouluna ja pupun Lissu osti toukalle kesälomareissulta Tukholman kuninkaanlinnasta. Lammas on B:n vanha soittorasia, jota on jo muutamana iltana mahan läpi toukalle soiteltu.Olihan sinne pinnasänkyyn pakko jo lakanatkin valmiiksi pestä, kun se muutenkin valmiiksi laitettiin. Onhan nuo lakanat nyt pienelle vauvalle ihan mahdottoman isot, mutta oli ne vaan niin söpöt, että ne piti hankkia. Lakanat on siis Ivana Helsingin Libero-kampanjasta joltain aiemmalta vuodelta, kun B vielä käytti vaippoja ja lakanat olivat varastossa odottelemassa. Sängystä uupuu vielä reunapehmuste, mobile sekä vauvapesä. Ne tulevat varmasti näkymään blogin puolella, kunhan ne on hankittu.


Nukkuuko muiden vauvat Stokke Sleepissä? 

You May Also Like

2 Comments

  1. Toi on hieno :) ja hyvä löytö! Itsekin tästä aikoinaan haaveilin, mut en ollut minäkään valmis uuteen sitä hintaa sijoittamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se pitkäikäinen, mutta silti niin kamalan kallis uutena. Ei ihan niin paljon kirpaissut käytettynä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!