Kuopion kansainväliset suurmarkkinat

by - elokuuta 24, 2015

Käytiin viime torstaina J:n ja B:n kanssa tutustumassa Kuopion kansainvälisiin suurmarkkinoihin. Käytiin Lissun kanssa niillä viimekin vuonna, joten tiesin tarjonnan olevan mahtavaa. Tänä vuonna markkinat kuitenkin tuntuivat huomattavasti suuremmilta.


                       


Saippukojulla tuoksu oli päätähuimaava -ja näin ollen minulle tukehduttava. En kestä astua sisälle Lushiinkaan, joka tuntuu olevan kaikkien mielestä ihana paikka. Minä joudun kiertämään sen hyvin kaukaa.Ostettiin pretzeleitä B:n kanssa ja J osti hodarin bratwurstilla. Ihania herkkuja oli koko tori täynnä ja mietittiinkin, että ensi vuonna täytyy mennä uudelleen.


                    

Brittiläiselle fudge-kojulle oli ihan hullun pitkät jonot. Jono kiersi koko kojun eikä ihme, koska fudget näyttivät todella ihanilta. Hinta ei ollut niinkään ihana. 

                    

Ostettiin suomalaiselta kioskilta jäätelöä, koska ilma oli tosi kuuma. Ei ollakaan käyty tänä kesänä varmaan edes viittä kertaa jäätelökioskilla.


                    

Perjantaina mentiin Lissun, pikku-L:n ja Lissun kummitädin/minun serkun kanssa uudelleen markkinoille. Lissu osti itselleen croissantin ranskalaisesta kojusta ja me Lissun kummitädin kanssa syötiin pizzaa italialaisesta kojusta. Ilma oli taas mitä mahtavin ja nautimmekin siitä täysin siemauksin.

Jälkiruoaksi nautimme belgialaisia vohveleita nutellalla ja muilla täytteillä. Huh, että ne muuten oli täyttäviä. Ostimme jokaiselle oman ja olisi varmaan riittänyt yksi kolmestaan.

Kävikö kukaan muu markkinoilla? 

You May Also Like

4 Comments

 1. Ostin viime vuonna tuolta markkinoilta muutamia eri makuja noita fudgeja. Ja oli ihan hirvee pettymys! Kaikki eri maut maistuivat ihan samalle (ihan äklömakeelle, ja muistutti jotain muovailuvahaa) ja tosiaan hintakaan ei mikään halpa ollut. Jäi osa syömättä, kun ei vaan pystynyt enää syömään! Ulkonäkö petti ja pahasti, ainakin omasta mielestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei siis ostettu :D Itse en edes kauheasti välitä toffeesta, joten ei sinänsä ollut kauhea hinku ostamaankaan niitä.

   Poista
 2. Käytyä tuli ja jollei olisi ollut leffaan meno, olisimme taatusti istahtaneet vohvelikahville. Sen verran kaipuu Turkkiin on, ja Turkissahan niitä vohveleita nutellalla saimme. Ostimme leffaherkut markkinoilta sekä kotiin italian suklaat, joita oikeastaan hakemaan menimmekin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!