Matkalla Lappiin

by - heinäkuuta 02, 2015

Ollaan tälläkin hetkellä matkalla kohti Lappia (tai Hoppia niinku B sanoo). Alla olevassa kuvassa on siis ehkä 1/10 tavaramäärästä, joka meillä on mukana. Vähemmälläkin olis ehkä pärjätty, mutta meidän mökillä ei oo pesukonetta tai edes juoksevaa vettä. 

Matkaan lähdettiin seitsemältä aamulla tosi fressinä. Ollaan jo tyttöjen kanssa nukuttukin tässä matkan taittuessa ja vielä on yli puolet jäljellä. Pysähdyttiin aamukahvilla jossain keskellä ei mitään. Kiva pieni paikka ja tosi rauhallinen. 

Tytöille on mukana kaikki mahdolliset viihdykkeet kirjoista netflixiin. Netflix tosin ei toimi täällä maantiellä eikä varmaan mökilläkään. Onneksi värityskirjat auttaa tylsyyteen. Loman tunnistaa siitä, että lapset saa jäätelöä kahdesti ennen puoltapäivää. 
You May Also Like

2 Comments

 1. Apua miten toi pysähdyspaikka näyttää tutulle mutten kyllä yhtään silti tiedä missä se sijaitsee :D kivaa reissua teille!

  Ja mä taidan oikeesti nyt olla tulossa vanhaksi sillä tuntuu et pitäs päästä lappiin tai mökille :D enkä oo koskaan aiemmin niin himoinnut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä se oli keskellä ei mitään.

   Kivaahan tuolla oli, teininä piti raahata mukaan ja nyt ihan omasta ehdotuksestani lähdettiin:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!