Jenkkiasu

by - heinäkuuta 14, 2015

Me pidettiin lauantaina jenkkibileet. Ennen bileitä mulla oli kauhee kriisi, koska ei ollu vaatteita. En oikein omistanu mitään sinistä tai punasta. Tai muuten sopivaa. Paitsi Jeffrey Campbellin Litat, jotka olikin asuun aivan täydelliset.  


Kynnet kävin laitattamassa Piialla ja niistä tulikin aivan mahtavat! Tiesin kyllä saavani laatua ja mieleiset, kun Piialle ajan varasin. Vaatteet onneks löyty ihan Matkuksesta, että ei kauas tarvinnu mennä. Ja sukat sain Jadelta lainaan. 

                                     

                                        

     

  
Toppi ja hame New Yorker, kaulakoru H&M,
 sukat Stance, kengät Jeffrey Campbell
                                                         
    J:n asu/ J's outfit: paita/shirt Hugo Boss, 
             housut/pants Dressman

 J oli kuin Waldo vaatteissaan. Oman asuni kohdalla kuulin kommentteja Captain Americasta ja Wonder Womanista, että taisi olla onnistunut asuvalinta. 


Mitä te olisitte pukenut jenkkibileisiin?You May Also Like

4 Comments

 1. Miten muuten laihdutusprojektisi etenee? Muutamat lomajäätelöt näyttäisivät maistuneen ;) Mahtavat asut btw teillä ja freesi idea noi jenkkibileet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laihdutusprojekti on ollut vähän katkolla ja kuten jo aiemmin olen sanonut, on aikalailla kuvakulmasta kiinni miltä näyttää. Näistä kuvista näkyy hyvin miltä oikeasti näytän. Itse otetuissa kuvissa yleensä kuvakulma on hieman imartelevampi.

   Poista
 2. Uulalaa mitkä kengät! Ja mahtava asu muutoinkin. Teemabilefani tykkää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!