Uusi tapa seurata

by - toukokuuta 19, 2015

Te, jotka olette tulleet Blogilistan kautta lukemaan minun höpötyksiäni, kiitos kuluneista vuosista! Blogilista lopettaa toimintansa 1.6.2015. Teitä on joka kuukausi ollut useampi sitä kautta tullut lukija, joten toivon, että löydätte tienne tänne jotain muuta kautta jatkossa. Jos olet Bloggerin käyttäjä, voit liittyä blogiin lukijaksi sivupalkista.

                                        
Voitte seurata blogia Facebookissa, jonne linkitän aina kaikki tekstit ja linkkiä painamalla pääsee suoraan blogiin. Sinne saattaa myös joskus päivittyä kuvia, joita en tänne julkaise. Seuraa blogin Facebook-sivua täällä.                                                   
                                              

Uutena tulokkaana on kuitenkin tullut suomalainen Blogipolku, joka näin bloggaajan silmin näyttää todella hyvältä tavalta seurata blogeja. Itsekin siis löysin sen ihan vahingossa yhden lukemani blogin kautta ja tein itsellenikin profiilin sinne. Eli rekisteröitymällä käyttäjäksi voit seurata haluamiasi blogeja ja listata oman blogisi toisten seurattavaksi. Uudet tekstit päivittyvät yllättävän nopeaa vauhtia (huomattavasti nopeammin kuin Blogilistalle) ja linkkiä painamalla pääset suoraan blogiin. Blogipolku tarjoaa myös palvelun, jossa blogissa olevat haasteet voi päivittää yhdelle sivulle ja sieltä voit bloggaajana käydä lukemassa toisten haasteita ja helposti lähteä niihin itse mukaan sekä toisen osion blogien kilpailuille. Todella näppärä sivusto! Blogini blogipolku-sivun löydät täältä.

                                                      

Mitä kautta olet tullut lukemaan blogiani? Myös anonyymi kommentointi on mahdollista. 

You May Also Like

0 Comments

Kiitos kommentistasi!