#oikeakoti

by - toukokuuta 08, 2015

Hulivilini blogissa oli hauska haaste siitä miltä blogikodit oikeasti näyttävät. Olen ennenkin puhunut blogissa siitä, ettei meidän koti aina ole tiptop. Eikä varsinkaan silloin, kun Jade tulee kylään.

Ennen Jaden vierailua on turha siivota, koska paikat on kuitenkin hyrskynmyrskyn tai ainakin heikunkeikun koko vierailun ajan. Varsinkin silloin, kun Jaden päästää keittiöön tai lapsenvahdiksi. Kuvat saavat puhua puolestaan. Lissu oli tänään kipeänä, joten meidän sänky oli kotiin tullessani täynnä koulukirjoja ja leluja. Meillä ei yleensä muutenkaan jakseta pedata petiä, jos ei ole vieraita tulossa. 


Miltä teidän kotona näyttää? Onko kaikki aina tiptop vai näkyykö elämän jäljet?You May Also Like

4 Comments

 1. Tällä hetkellä muuttokaaokselta, mutta nyt ei oikeastaan jaksa koko homma kiinnostaa ollenkaan :D loppuraskaudessa kun oli niin paljon aikaa oli kotikin siisti, normaalisti ei..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin sama homma. Kun olin pitkällä sairaslomalla ja koko ajan kotona, oli kotikin ihan erilailla siisti kuin tällä hetkellä. Muistan myös sen verran siitä kymmenen vuoden takaisesta vauva-arjesta, että ei silloin kyllä jaksaminen riittänyt siivoamiseen asti. Mutta kyllä se siitä onneksi helpottaa!

   Poista
 2. Meillä ainakin on aina niin siistiä kun blogin kuvat antaa ymmärtää.. NOT! Hauskaa kun ottaa kuvia, niin siirtelee äkkiä vaan kaikkia tavaroita syrjään kuvista pois. Voi kun olisikin aina niin siistiä kun kuvat antavat ymmärtää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellänikin on tapana aina tehdä sellainen pikasiivous kuvien taustalta:D Meillä on tällä hetkellä niin pieni asuntokin neljälle hengelle, että tavaraa tuppaa senkin takia olemaan vähän liikaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!